Veip Disinfectants | Desinfectiemiddel Actisan tegen coronavirus

Desinfectiemiddel Actisan tegen coronavirus

16/03/2020
|

Actisan-5L is een effectief desinfectiemiddel tegen het coronavirus. Actisan 5-L wordt ingezet om oppervlakken en ruimten te desinfecteren die in contact komen met voeding en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor. Het kan toegepast worden in onder meer de voedingsmiddelensector, gezondheidszorg en diersector.

Actisan-5L bestaat vrijwel uitsluitend uit werkzame stof. Deze werkzame stof is zeer stabiel en geeft daardoor zeer voorspelbare en betrouwbare desinfectie resultaten. Het desinfectiemiddel gaat een chemische reactie (oxidatie, feitelijk een verbrandingsreactie) aan met micro-organismen. Resistentie vorming is daardoor niet mogelijk.

Door de tabletvorm voor 5 liter water is Actisan-5L zeer gemakkelijk en nauwkeurig te doseren. Door de vrijwel neutrale pH-waarde mist Actisan-5L de agressiviteit van bijvoorbeeld natriumhypochloriet (chloorbleekloog). Bovendien geeft Actisan-5L zowel bij lage als hoge PH-waarden goede desinfectie resultaten. Actisan-5L lost gemakkelijk op in water (maximale concentratie 20% bij 15°C).

Voor een nauwkeurige dosering kunt u de oplossingstabel inzien Tabel Actisan 5L >>> Actisan 5L.

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Verkrijgbaar in tabletvorm (40 of 300 tabletten per pot).

ACTUEEL: Actisan-5L is op voorraad. Een oplossing met Actisan-5L is gemakkelijk te maken en dan ook te gebruiken als desinfectie spray.

Voordelen

Geschikt voor lage en hoge PH-waarden.

Effectief middel tegen bacteriën, schimmels, algen en virussen inclusief COVID-19.

Doseergemak door tabletvorm.

Hoog gehalte aan werkzame stoffen (55% actief chloor).

Gezien de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus COVID-19, heeft de NVZ een advies opgesteld om besmetting met en verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Hier kunt u het nieuwsbericht en uitgebreide advies vinden.