Veip Disinfectants | Desinfectiemiddel Halamid tegen coronavirus

Desinfectiemiddel Halamid tegen coronavirus

16/03/2020
|

Halamid (Halamid-d) is 100% chloramine-t en is een zeer effectief desinfectiemiddel tegen het coronavirus. Het desinfecterende poeder wordt onder meer ingezet in de voedingsmiddelenindustrie en de gezondheidszorg voor het desinfecteren van vloeren, wanden en gereedschappen. Halamid-d wordt ingezet in de diersector. Halamid is een mild desinfectiemiddel met een hoge stabiliteit voor betrouwbare desinfectie resultaten.

Halamid is een desinfectiemiddel dat zijn werkzaamheid ontleent aan gebonden chloor en zuurstof. Het product kenmerkt zich door een hoog gehalte aan stabiele werkzame stof. Halamid gaat een chemische reactie (feitelijk een verbrandingsreactie) aan met micro-organismen. Resistentie vorming is daardoor niet mogelijk. De kracht van Halamid is het brede werkingsspectrum en de relatieve mildheid voor de gebruiker, materialen en het milieu.

Halamid wordt per emmer in poedervorm en inclusief een maatschepje geleverd waardoor het gemakkelijk en nauwkeurig te doseren is. Het desinfectiemiddel lost gemakkelijk op in water (maximale concentratie 10% bij 15°C). Door het milde karakter is Halamid niet corrosief op metalen en andere materialen. Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Klik voor Halamid-d deze op deze link >>> Halamid-d.

Leverbaar in 200 gram, 1 en 2½ kilo verpakking.

ACTUEEL: Halamid is op voorraad. Een oplossing van Halamid is gemakkelijk te maken en dan ook te gebruiken als desinfectie spray.

Voordelen

Niet corrosief op metalen en andere materialen.

Bestrijdt bacteriën en virussen inclusief COVID-19.

Lost gemakkelijk op in koud water (maximale concentratie 10% bij 15º C).

Resistentievorming is niet mogelijk.

Gezien de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus COVID-19, heeft de NVZ een advies opgesteld om besmetting met en verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Hier kunt u het nieuwsbericht en uitgebreide advies vinden.