Veip Disinfectants | Criminaliteit met desinfectiemiddelen

Criminaliteit met desinfectiemiddelen

03/04/2020
|
  • Veip heeft geen aanbiedingen
PAS OP voor leveranciers die aanbiedingen doen met Veip producten. Veip heeft geen aanbiedingen met welke desinfectiemiddelen dan ook! Vertrouw je het niet of vermoed je dat er sprake is van criminele activiteiten, neem dan z.s.m. contact met ons op.

In deze coronatijd zijn er ineens allerlei goederen die buitengewoon interessant zijn geworden voor criminelen. Zo ook de desinfectiemiddelen. Fraude en oplichting komt in verschillende vormen voor. Bijvoorbeeld door het kopiëren van bekende websites, aanbiedingen te doen, te laten betalen en vervolgens binnen 24 uur tot enkele dagen de site uit de lucht te halen.

Het advies vanuit de politie richt zich op een aantal punten:

Wees (nog) voorzichtig(er) met bestellen/betalen van Veip producten bij onbekende leveranciers. Nogmaals, Veip heeft GEEN aanbiedingen met desinfectiemiddelen.

Is een leverancier wel bekend voor je, check dan toch altijd de website op een aantal punten. Is de bedrijfsnaam correct geschreven? Klopt het e-mailadres? Criminelen staan erom bekend de url of een e-mailadres op een klein punt aan te passen, terwijl alles er verder uitziet als normaal. Wees hier extra alert op in deze tijden!

Wees voorzichtig met e-mails van ogenschijnlijk bekende e-mailadressen met link (check, double check!)

Vertrouw je het niet of vermoed je dat er sprake is van criminele activiteiten met Veip producten, neem dan contact met ons op.

Gezien de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus COVID-19, heeft de NVZ een advies opgesteld om besmetting met en verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Hier kunt u het nieuwsbericht en uitgebreide advies vinden.