Halamid

Halamid is een zeer effectief desinfectiemiddel voor oppervlakken die in contact komen met voeding en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor. Het desinfecterende poeder wordt onder meer ingezet in de voedingsmiddelenindustrie en de gezondheidszorg voor het desinfecteren van vloeren, wanden, gereedschappen en andere oppervlakken. Halamid is een mild desinfectiemiddel met een hoge stabiliteit voor betrouwbare desinfectie resultaten.

Halamid is een desinfectiemiddel dat zijn werkzaamheid ontleent aan gebonden chloor en zuurstof. Het product kenmerkt zich door een hoog gehalte aan stabiele werkzame stof. Halamid gaat een chemische reactie (feitelijk een verbrandingsreactie) aan met micro-organismen. Resistentie vorming is daardoor niet mogelijk. De kracht van Halamid is het brede werkingsspectrum en de relatieve mildheid voor de gebruiker, materialen en het milieu.

Klik hier voor meer informatie in het Engels: https://halamid.com/product-data/activity-spectrum/

Of download hier de lijst van micro-organismen die door Halamid / Halamid-d bewezen worden vernietigd: https://veipdisinfectants.com/wp-content/uploads/2021/11/Halamid-lijst-van-geteste-soorten.pdf

Halamid wordt per emmer in poedervorm en inclusief een maatschepje geleverd waardoor het gemakkelijk en nauwkeurig te doseren is. Het desinfectiemiddel lost gemakkelijk op in water (maximale concentratie 10% bij 15°C). Door het milde karakter is Halamid niet corrosief op metalen en andere materialen. Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Voor meer informatie en veelgestelde vragen over halamid zie www.halamid.nl Download hier onze brochure over halamid.

Halamid en Halamid-d is dezelfde stof, echter met een andere toelatingstekst.
[Klik voor Halamid-d deze op deze link]

Leverbaar in 200 gram, 1 en 2½ kilo verpakking.

Niet corrosief op metalen en andere materialen

Bestrijdt bacteriën en virussen

Lost gemakkelijk op in koud water (maximale concentratie 10% bij 15º C)

Geen resistentievorming