Veip Disinfectants | ISO CERTIFICERING

ISO CERTIFICERING

28/07/2020
|
  • Image Not Found On Media Library
  • Image Not Found On Media Library
  • 2020-07-kersenactie

Veip Disinfectants is ISO 9001 gecertificeerd. ISO 9001 is dé internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement.

ISO 9001 wordt gepubliceerd door de International Standardization Organization (ISO) en is tot stand gekomen door een samenwerking tussen organisaties wereldwijd en de toepassing ervan in talloze (internationale) bedrijven. In Nederland wordt de norm gepubliceerd door NEN met als volledige titel NEN-EN-ISO 9001.

Kwaliteitsmanagement


Kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat onze producten voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van onze klanten, maar bijvoorbeeld ook aan de geldende wetgeving. Met ISO 9001 borgen wij continue de verbetering van kwaliteit zodat wij steeds beter aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen.

Onze jaarlijkse audits worden uitgevoerd door de onafhankelijke partij TÜV Nederland. Zij stellen vast of onze organisatie aan de eisen in de norm voldoet. 

In het kader van ISO 9001 hebben wij onlangs een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Wij bedanken al onze klanten voor hun deelname hieraan!

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek


Hieronder volgt een samenvatting van de resultaten en genoemde verbetersuggesties. Aan het onderzoek deden in totaal 54 klanten mee. Onze gemiddelde scores op:

Levering van onze producten: 8.4

Onze dienstverlening: 8.5

Onze producten: 8.5

Een aantal van de genoemde verbeteringen (in willekeurige volgorde): kortere levertijden, geen vrachtkosten, retourzending van lege jerrycans, juiste en tijdige communicatie over leveringen en levertijden, tussentijdse prijsaanpassingen tijdig aankondigen, scherpere prijzen hanteren, bereikbaar zijn buiten kantoortijden, assortiment uitbreiden, vervormen van flessen oplossen, sterk op elkaar lijkende producten qua verpakking/etikettering wijzigen. 

Stuk voor stuk goede suggesties. We zijn blij met deze input en zullen kijken waar we mogelijk verbeteringen in kunnen aanbrengen!      

Download ons ISO certificaat