BELANGRIJK BERICHT: Beëindiging spaarprogramma – wissel nu uw punten in! 

22 september 2020

In februari van dit jaar hebben wij onder onze spaarders een korte evaluatie van het spaarprogramma gehouden. Hieruit blijkt dat de behoefte om te blijven sparen gering is. Dit zien we ook terug in het aantal spaarders. Dat is in de loop van de jaren steeds minder geworden.

We hebben daarom besloten om het spaarprogramma anders vorm te gaan geven. Hierbij gaan we meer gebruik maken van kortlopende acties. U ontvangt hier op een later moment meer informatie over.

Alle punten die u tot nu toe gespaard heeft, kunt u uiteraard gewoon bij ons inleveren tegen exclusieve cadeaus. Dit kunt u doen t/m 31 december 2020. 

Heeft u wel punten verzameld maar nog te weinig om een van de cadeaus uit te kunnen zoeken, dan vullen wij eenmalig uw puntentotaal aan tot 1250. U ontvangt daarvoor van ons dan een bioscoopbon t.w.v. € 7,50. Mail ons hiervoor op sales@veipdisinfectants.com

LOG IN op https://veip.rewards-you.com/nl/ met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord om uw huidige puntentotaal te zien. Wissel uw gespaarde punten voor het einde van dit jaar in voor exclusieve cadeaus.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze bericht, neem dan gerust contact met ons op.